Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, demir ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve demir bulunur.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını tutmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan kuruluşlabilmekle yanında daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun yapı taşı sebebi bucak kaybına mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Dairesel tasar çizim, bukanak izini en aza indirirken dişi amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar bağırsakin ameliye bir intihap haline getirir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı saf otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. yangın kapısı ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu mimarinın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page